ixora Sarı Kantaronlu Güneş Yağı

Cilt kusurlarında, yara izlerinde ve güneşin zararlı etkilerinin önlenmesinde kullanılabilir. ixora Sarı Kantaronlu Güneş Yağı, bir yandan sağlıklı bir biçimde bronzlaşmanızı sağlarken diğer yandan da cilt üzerinde bulunan leke ve diğer cilt kusurlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Açıklama

ixora Sarı Kantaronlu Güneş Yağı

Sarı kantaron, 30 ile 80 cm arası yükseklikte yetişen, tüyleri olmayan, çok yıllık ve otsu bir bitkidir. Yaprakları karışık ve genellikle sapsız olan sarı kantaron, sarı renkli çiçekleriyle sağlık ve kozmetik sektörünün vazgeçilmezi arasında yer alır.

Cilt kusurlarında, yara izlerinde ve güneşin zararlı etkilerinin önlenmesinde kullanılabilir. ixora Sarı Kantaronlu Güneş Yağı, bir yandan sağlıklı bir biçimde bronzlaşmanızı sağlarken diğer yandan da cilt üzerinde bulunan leke ve diğer cilt kusurlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

İncelemeler

Henüz yorum yapılmadı.

“ixora Sarı Kantaronlu Güneş Yağı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İncelemeler

Henüz yorum yapılmadı.

“ixora Sarı Kantaronlu Güneş Yağı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir